Bintang

salji

Saturday, 17 November 2012

Program Jati Diri (PROJAD) di SMKTBR1


Assalamualaikum..pengalaman 2 hari bersama adik2 SMK Taman Bunga Raya 1, Bukit Beruntung memang menyeronokkan bagi Fina. Fina dan rakan-rakan telah menjalankan program di sana pada 22 dan 23 Oktober 2012. Nama program ini ialah Program Jati Diri (PROJAD) untuk pelajar lepasan PMR seramai 62 orang.

Program dilaksanakan di Dewan Al-Farabi SMKTBR1 yang memang terbaik la sebab ada air cond. Pelajar-pelajar yang mengikuti program ini memberikan kerjasama yang baik kepada kami dan semuanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancang.

Banyak kenangan manis semasa kami berada di sana dan adik2 sekolah ini sangat baik dan memang kami tak akan lupakan sampai bila-bila. Banyak aktiviti yang telah dijalankan dan semuanya mendapat sambutan yang hebat daripada peserta. Terima kasih yang tidak terhingga Fina dan rakan-rakan ucapkan kepada pihak sekolah yang membenarkan kami untuk menjalankan program di sini.

Antara modul yang kami jalankan ialah ice breaking, potensi diri, matlamat hidup, kepimpinan, dan team building. Semuanya menarik perhatian pelajar dan mereka kelihatan enjoy dan gembira dengan kedatangan kami ke sana. 

Setibanya di sanaPendaftaran peserta
Ice breaking      


Pembentangan logo kumpulan
Modul potensi diriModul kepimpinanModul matlamat hidup


AerobikExploracePerkongsian


No comments:

Post a Comment